Concurs national de acuarela 2020

 

Concursul nostru s-a incheiat 💥 Suntem fericiți să anunțăm câștigătorii! 

Premiul Publicului – Bulibaş Oxana

“Imaginatie si Realitate”
Bulibaş Oxana – 12 aniLocul I – Filipov Leonardo “acuarea cu vișini”. Ne-a provocat doar emoții pozitive, a surprins cu curajul ei in alegerea culorilor și sinceritatea copilărească in reflectarea realității. Bravo! Felicitări!
Locul II – Cătălin Bodişteanu “mare si corabie” albastru marin și azuriu se combină potrivit cu corabia maro în compoziția clară, bine asamblată cu ritmul liniilor și accentilor.
Locul III – Lia Speranza “Cocoșului amuzant”.


Locul I – Marat Guțu “Cerul și pămîntul”, care evocă emoții puternice, inspiră experimente cu culoarea și compoziția, arată abilitățile în acuarelă.
Locul II – Mațuev Tatiana “Nuferi” pentru performanța tehnică, puritatea culorilor și imaginea clarā.
Locul III – Tatiana Gaidei “Flori de liliac” îndiplinește cerințelele concursului și inspiră legeritatea culorilor.

***

Va multumim pentru participarea si îndemnăm toți participanții să continue experimentarea în artă, fiți spontani și primiţi placere de a crea!


Iată și a venit mult așteptată luna Iulieluna internațională de acuarela. Azur-Art cauta artiști mici şi mari din Moldova dispusi şi interesati sa experimenteze la crearea desenelor in acuarela. Toti participanti primesc reducere (-20%) garantata în magazinul nostru la achiziționarea materialelor pentru pictura şi o şansă de a câştiga Marele Premiu – Set pentru acuarela, în valoarea de 1200 lei.

Ca start, va dam 2-3 linii și puncte (pe care le puteți copia cu frivolitate de pe model de sus *) cărora alăturați o varietate de experimente in acuarelă, astfel încât acuarela apare în toată frumusețea sa.
* * mărimea și locația liniilor trebuie să se potrivească dimensiunii desenului

CONCURS
“De la realitate la fantezie și înapoi

Scopul concursului – popularizarea artelor plastice, a acuarelei și a materialelor de înaltă calitate de la cei mai renumiti producatori CANSON şi WINSOR & NEWTON
Tehnica executării – 90% acuarela (nu colaj, pastel, fotocopie sau un alt material imprimat).
Dimensiune – nu mai mici de А4.
Participarea este gratuită.
Publicați desenul până la 25 iulie, cu hashtag #azurart sau încărcați fișierul la pagina noastra facebook direct în comentariile.

Concursul se organizează pentru două categorii de vârstă:
а) până la 10 ani;
b) de la 10 ani până la 99 ani.
Câștigătorii concursului (locurile I, II, III) la fiecare categorie de vârstă vor fi premiați cu diplome si premii valaroase.
Selecția lucrailor se va face de către juriu AZUR-ART, desigur, numărul de voturi pe Facebook si Instagram vor fi luate în considerare 🙂

Lucrări câștigători vor fi expuși în studioulul nostru pe str. Dimo 4/1.
Lista câștigătorilor va fi publicată pe această pagină și pe pagina Facebook
Determinarea câştigătorilor concursului va avea loc: 01.08.2020.

 

PREMII ADULŢI

Locul I

Locul II

 Locul III

 

PREMII COPII

Locul I

Locul II 

 Locul III

 

SUMMER PLEIN-AIR

 

SPONSORII

Da-ti click pe banner-ul sponsorilor de mai jos și în mod automat vei susține prosperitatea artei în Moldova si, în special, suport financiar participanților concursului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *