Cap de schimb pentru spray-uri

Alegerea tipului de pulverizare pe care doriți să îl folosiți este esențială pentru pictarea prin pulverizare. Dar un spray bun nu este suficient: trebuie combinat cu un capac adecvat, în funcție de tipul de lucru planificat. Diferitele tipuri de CAPuri diferă în culoare și design, deci usor de ales în tabelul de mai jos.

CAPuri în primul rând se disting prin grosimea liniei și presiunea vopselei. Pentru a înțelege care CAP este mai potrivit pentru dvs., trebuie să definiți clar condițiile desenului (ținând cont de perioada de timp, de vreme, de dimensiunea imaginii etc.). Toate duzele sunt împărțite în trei tipuri: FAT, SOFT și SKINNY. FAT – cea mai groasă, SOFT – medie și, respectiv, SKINNY – linii subtiri.

FAT  – CAP de grosime pentru lovituri mari si rapide, cum ar fi duza populara de grosime Fat Rosa, Fat Arancio; și în cele din urmă capacele de super grosime(Yellow Fat, Hardcore Fat, Super Fat Cap și Astro), adică capace pentru bombardare, caracterizate de lovituri uriașe, cel puțin pentru iubitorii de mișcări fulgere și pentru acoperirea suprafețelor mari.

SOFT – Duza medie, un mijloc esențial de mijloc între gros și subtire, sunt duzele foarte versatile pentru curse soft, perfecte pentru fundaluri.

SKINNY – Linii ultra fine, perfecte pentru lucrări de precizie și tăieturi de colorare. Vă recomandăm capacele subțiri pentru conturul dvs., principalele sale caracteristici fiind precizia și curățenia.

Si ultimul sfat: încercã cât mai multe modele deoarece rãmâi doar cu câteva prieten. Capacul și spray-ul diferiți producători pot să nu funcționeze corect sau să nu funcționeze deloc. Alege MTN (Montana Colors) ca sunt de calitate maxima la preturi bune! Ia-ți mereu mai multe capacuuri la tine, nu sti când rãmâi fãrã.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *