FINE ART SUPPLY STORE IN MOLDOVA. WHERE CREATIVITY BEGINS.
  
ruromoenInstitutul Pantone a ales culoarea anului 2020 albastrul clasicClassic Blue, o culoare fără vârstă, elegantă prin simplitate. Sugerează cerul la amurg și subliniază dorinţa noastră pentru o bază stabilă, pe care să clădim, pe măsură ce trecem pragul într-o nouă eră. Cunoscută drept o culoare odihnitoare, albastrul clasic aduce un sentiment de pace şi linişte spiritului, oferind refugiu. Nuanţa încurajează optimismul.

Deci, de ce albastru și cu ce să-l combini:

– albastrul – este unul dintre cei trei culori principale ale pigmențelor în pictură.

– albastrul – este cea mai populară culoare, atât în ​​rândul bărbaților, cât și în rândul femeilor, sondajele din SUA și Europa vorbesc despre acest lucru.

– albastrul – o culoare care a jucat un rol imens în cultura mondială. Rar întâlnit în lumea pigmentilor a fost o culoarea importanta și populara la artizani și comercianți timp de mai multe secole, în Egipt, Renașterea, în porțelanul chinezesc, artiștii din Evul Mediu au folosit nuanțe de albastru pentru vitralii din Catedrale.

– albastrul – este culoarea armoniei, protecției, măreției, este selectată ca culoarea steagurilor ONU si UE.

Ce este mai bine să combini albastrul clasic.

În combinație cu alte culori, rămâne culoarea de bază, iar alte nuanțe calde sau reci acționează ca un accent mai mult sau mai puțin strălucitor pentru albastru. Poate fi culoarea papirusului sau a verdului smarald. În orice alte combinații, ne bazăm pe gustul și simțul proporției noastre, fără a pierde încrederea în intuiție, creăm blues de autor de neuitat.  

În magazinul nostru puteți găsi culoarea albastră în orice tip de vopsea sau pigmenti: creioane pastel, vopsele pt. sticla, vopsele acrilice, vopsele pentru textil, масляные краски, markere de artă și etc.

 

 

Поделись с друзьями: