Despre noi

“AZUR-ART” – este un magazin de materiale și produse pentru Artă, Grafică, Design, Creative Hobby – Handmade, materiale educationale, home decoration, resin-epoxy, papetarie de lux, instrumente de scris, pensule profesionale, paste de modelat CERNIT, Quilling, Origami, și multe alte materiale diverse pentru diferite tehnici de Artă și Handmade, destinat artiștilor plastici profesioniști sau amatori, elevilor, educatorilor, artizanilor, tuturor celor care doresc să creeze sau să invețe să creeze lucruri frumoase.
Pentru a fi mai aproape de clienții noștri, în 2013 a apărut magazinul on-line cu livrare prin Chișinău, precum și în orice colț al Moldovei. Mediul virtual este o oportunitate de a naviga ușor prin gama de produse, de a interacționa și ghida în alegerea celor mai potrivite soluții.
”AZUR-ART” este furnizorul tau de inspirație și creativitate, deoarece în magazinul nostru se organizeaza ateliere / workshop-uri creative, inclusiv prezentare de tehnici personalizate la cererea doritorilor.
Nu ratați ocazia de a deveni “prietenul” nostru pe Facebook pentru a fi la curent cu evenimentele ce au loc în ”AZUR-ART”, reducerile ce îți răsplatesc fidelitatea sau creativitatea, micile sfaturi despre produse și tehnici de lucru.
”AZUR-ART” este importator și distribuitor oficial în Moldova al urmatoarelor marci:

Cu o istorie de 500 de ani in fabricarea hartiei, Canson® este azi unul dintre cei mai mari producatori din lume. – Hârtia pentru acuarelă, pastel, acril, ulei; – Calc și hârtie milimetrică; – Hârtie în format mare; – Blocuri de desen; – Hârtie creponată; – Hârtie adaptata desenului în creion, cărbune, peniță și tuș.
Winsor & Newton – producator de traditie de materiale pentru pictura, recunoscut pentru calitate, inovatie si cercetarea nevoilor artistilor, valori care stau mereu la baza dezvoltarii de produse. Calitatea culorilor Winsor & Newton este recunoscută oriunde în lume. O gama foarte variata de culori cît prentru prosesioniști atît și pentru începători.
Royal & Langnickel” este unul dintre lideri pe piața materialelor pentru artă (pensule, culori și vopsele, seturi și materiale pentru pictura pe numere, hobby pentru copii și adulți).

Snazaroo -  este un producator de culori pentru pictura pe fata si corp in Marea Britanie, care oferă vopsele lucrate manual în peste 30 de țări.
Preferate de copii, parinti si artisti profesionisti, 

RAYHER – este un producator de materiale pentru hobby si mestesuguri din Germania. Mozaic, forme din polisteren, lemn si papier-mache, seturi pentru creativitate, instrumente tehnologice moderne de calitate germana.
Folia Bringmann este o companie germană cu tradiție înființată în 1965. Utilizarea produselor Folia aduc bucurie și fericire atât copiilor cât și adulților prin gama difersificată de mesteșuguri, ambalare pentru cadouri, materiale office și pentru desen, culori, pictura, origami și quilling, scrapbooking.

DoCrafts – – și-a început activitatea în 1996. În zilele noastre a devenil lider pe piața papercraft. Produce totul pentru Card Making, Scrapbooking, bijuterii, seturi pentru copii, și decorarea torturilor.

Montana Colors (MTN®) – este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de spray-uri, materiale de graffiti, markere, cerneluri, vopsele și altele. Produsele lor sunt recunoscute de calitate si preturi bune.

Hârtie manulă din India. Albume pentru mesaje, pentru foto. Carnete pentru schițe și notițe. Cutii pentru cadouri. Papirus.

The Clay and Paint Darwi – porțelan cu uscare la aer, paste de modelat cu diverse efecte, plastelina pentru copii 90% din produse naturale, vopsele acrilice, pentru textile, pentru sticlă, vopsele pentru mătase H-Dupont.
IWATA - calitate japoneză, aerografe și accesorii, testate de timp și aduse la perfecțiune conform cerințelor moderne

Pentru clienții fideli am creat un sistem de reducere. Condițiile de lucru cu cumparatori en-gros, cititi aici

Program:

L-V: 9.30 – 18.30
S: 10.00 – 15.00

tel. 022-123150
mob. 078707073

Спасибо что Вы с нами!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *