FINE ART SUPPLY STORE IN MOLDOVA. WHERE CREATIVITY BEGINS.
  
ruromoen

 

AZUR-ART” – este un magazin de materiale și produse pentru Artă, Grafică, Design, Creative Hobby – Handmade, materiale educationale, home decoration, resin-epoxy, papetarie de lux, instrumente de scris, pensule profesionale, paste de modelat CERNIT, Quilling, Origami, și multe alte materiale diverse pentru diferite tehnici de Artă și Handmade, destinat artiștilor plastici profesioniști sau amatori, elevilor, educatorilor, artizanilor, tuturor celor care doresc să creeze sau să invețe să creeze lucruri frumoase.
Pentru a fi mai aproape de clienții noștri, în 2013 a apărut magazinul on-line cu livrare prin Chișinău, precum și în orice colț al Moldovei. Mediul virtual este o oportunitate de a naviga ușor prin gama de produse, de a interacționa și ghida în alegerea celor mai potrivite soluții.
”AZUR-ART” este furnizorul tau de inspirație și creativitate, deoarece în magazinul nostru se organizeaza ateliere / workshop-uri creative, inclusiv prezentare de tehnici personalizate la cererea doritorilor.
Nu ratați ocazia de a deveni “prietenul” nostru pe Facebook pentru a fi la curent cu evenimentele ce au loc în ”AZUR-ART”, reducerile ce îți răsplatesc fidelitatea sau creativitatea, micile sfaturi despre produse și tehnici de lucru.
”AZUR-ART” este importator și distribuitor oficial în Moldova al urmatoarelor marci:

logoCanson
Cu o istorie de 500 de ani in fabricarea hartiei, Canson® este azi unul dintre cei mai mari producatori din lume.

– Hârtia pentru acuarelă, pastel, acril, ulei; – Calc și hârtie milimetrică; – Hârtie în format mare; – Blocuri de desen; – Hârtie creponată; – Hârtie adaptata desenului în creion, cărbune, peniță și tuș

Winsor & Newton – producator de traditie de materiale pentru pictura, recunoscut pentru calitate, inovatie si cercetarea nevoilor artistilor, valori care stau mereu la baza dezvoltarii de produse.
Calitatea culorilor Winsor & Newton este recunoscută oriunde în lume. O gama foarte variata de culori cît prentru prosesioniști atît și pentru începători.

logo_davinci

Pensule lucrate manual – Handmade.

Firma Germană Da Vinci este foarte apreciată și unanim recunoscută pentru calitatea profesională a pensulelor sale.

logo_folia
Folia Bringmann este o companie germană cu tradiție înființată în 1965. Utilizarea produselor Folia aduc bucurie și fericire atât copiilor cât și adulților prin gama difersificată de mesteșuguri, ambalare pentru cadouri, materiale office și pentru desen, culori, pictura, origami și quilling, scrapbooking.
dpcraft
Echipamente, ustensile și accesorii pentru craft și hobby – Perforatoare, accesorii decorative și de birou.

O varietate mare de seturi pentru copii: stikere, mărgele, puzzle, paiete etc.
logo_airbrush
Aerografe și accesorii. Design futurist, funcționalitate și tehnologie performantă germană.
Montana Colors (MTN®) este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de spray-uri, materiale de graffiti, markere, cerneluri, vopsele și altele. Produsele lor sunt recunoscute de calitate si preturi bune.
logo_khadi
Hârtie manulă din India. Albume pentru mesaje, pentru foto. Carnete pentru schițe și notițe. Cutii pentru cadouri. Papirus.

cernit_logo

darwi_logo

Darwi – The Clay and Paint Factory – porțelan cu uscare la aer, paste de modelat cu diverse efecte, plastelina pentru copii 90% din produse naturale, vopsele acrilice, pentru textile, pentru sticlă,  vopsele pentru mătase H-Dupont.
rayher
RAYHER – este un producator de materiale pentru hobby si mestesuguri din Germania. Mozaic, forme din polisteren, lemn si papier-mache, seturi pentru creativitate, instrumente tehnologice moderne de calitate germana.
ROYAL & LANGNICKEL
”Royal&Langnickel” este unul dintre lideri pe piața materialelor pentru artă (pensule, culori și vopsele, seturi și materiale pentru pictura pe numere, hobby pentru copii și adulți).
DOCRAFTS
Docrafts – și-a început activitatea în 1996. În zilele noastre a devenil lider pe piața papercraft.  Produce totul pentru Card Making, Scrapbooking, bijuterii, seturi pentru copii, și decorarea torturilor.

 

Pentru clienții fideli am creat un sistem de reducere. Condițiile de lucru cu cumparatori en-gros, cititi aici

Program:

L-V: 9.30 – 18.30
S: 10.00 – 15.00

tel. 022-123150
mob. 078707073