FINE ART SUPPLY STORE IN MOLDOVA. WHERE CREATIVITY BEGINS.
  
ruromoen

 

MARKERE PENTRU SKETCHING?
CUM SA ALEGI MARKERE POTRIVITE?

Bineînțeles, crearea primelor schițe cu materiale “nepotrivite”, cum ar fi carioci pentru copii sau școlari, va strica toata munca. Prin urmare, dacă ați început educația în sketching si doriți să cumpărați markeri ieftini, dar de înaltă calitate, markere Azure sunt cele mai potrivite.

 

Să încercăm să descriem în acest articol ce proprietăți trebuie să aibă markerii profesioniști.

Markere AZURE au 2 varfuri, unul rotund, fin si unu lat oblic, ce permite controlul asupra tranzitii netede, gradatii, nuantare, umbrire, totul cu un singur marker.

Varfuri AZURE Markers – sunt fabricate in Coreea de Sud. Tusul pe baza de alcool de cea mai buna calitate permite suprapuneri si treceri foarte fine. Recomandam folosirea acestor carioci pe hartie Bristol sau alt tip de hartie ce nu permite tusului sa treaca pe cealalta parte.

În magazinul nostru, markere AZURE pot fi procurate la un preț de 39 de lei pe bucată, precum și în seturi de 6 și 12 bucăți + blender. Colorless Blender, se utilizeaza pentru nuantare culorilor. În plus, poate fi folosit ca o “garnitură” pentru a corecta erorile: de la înmuierea unor culori prea saturate, a elimina pete aleatorii. Tusul AZURE este permanent pe majoritatea tipurilor de suport.

Deci să rezumăm: este sigur că AZURE Markers sunt markere profesionale cu un preț democratic, sunt ideale pentru toate tipurile de creativitate proiecte de artă, sketching, ilustrații, manga, design, graffiti și altele.

Profită acum de OFERTA – cumpăra 6 markere color, si obții cadou – un blender.

Desenează cu plăcere!

 

Поделись с друзьями: