FINE ART SUPPLY STORE IN MOLDOVA. WHERE CREATIVITY BEGINS.
  
ruromoen

 

Azur-art are o istorie aparte despre Black Friday.

Echipa noastră a fost în America de Nord inca in 2015 și a fost martorul unei reduceri grandioase la magazinele “Best buy” – 70%. Era ceva de necrezut! Ne-am întrebat de ce se întâmplă acest lucru și cât de reale sunt aceste reduceri. In Statele Unite “Black Friday” urmează după Ziua Recunoștinței. Amatorii shoppingului glumesc la aceasta tema, că sunt recunascatori acestei zile care dă startul reducerilor de “Black Friday” cel Mare.

Cu părere de rău Black Friday are un imij contraversat. Așa este mentalitatea noastră de a cauta rău în toate. Unele magazine propun reduceri fantastice: 70-90% din costul initial, dar de fapt cu o săptămână înainte majorează prețurile la același procent sau numai la o categorie de mărfuri care nu valoreaza nimic. 

Așadar, de ce la Azur-art prețurile sunt reale.

  1. Atragem cumpărători noi, pentru care unele poziții comerciale păreau prea scumpe.
  2. Eliberăm rafturile și depozitele pentru a face loc marfurilor noi destinate sărbătorilor de iarnă.
  3. Vindem produse de Black Friday in pierdere? Da, dar nu cheltuim în plus pentru publicitate.
  4. Încă nimeni nu sa plâns ca prețurile de Black Friday la Azur ar fi exagerate, iar unii chiar revând marfa noastră de două ori mai scump!
  punch winsor
 gorjus canson shadow box

Anul acesta noi am a lichidat magazinul din centrul orașului și am păstrat numai magazin-depozit la Râșcani cu vânzări la internet magazin azur.md. Aceasta ne-a permis să micșorăm cheltuielile legate de susținerea magazinului și să micșorăm prețurile de vânzare. În același timp noi avem posibilitate de a face reduceri placute de Black Friday – 50%. În majoritatea cazurilor prețul devine mai mic decât cel real, dar nu suntem în pierdere, sperând că clienții noștri să ne fie devotați în viitor. 

Desigur, zilele de reduceri nu trec fără gafe, сând сumpărătorii se ceartă pentru o marfa populara, sau cer să rezerve unele poziții pentru ziua de Black Friday 🙂 sau sunt nemultumiti de lipsa unor produse, sau uneori persoanele juridece incearca se elimine costurile de achiziție, care, de facto, sunt destinate pentru persoanele fizice. Si totusi nu pierdem încredere în sine, deoarece arta nu are limite. In special când ai un întreg arsenal de produse pentru creativitatea cu prețurile cele mai mici de pe piață .  

PS. și încă, la 2 decembrie va aștepta “Cyber Monday” – vanzari mari pe Internet de Luni. 

Поделись с друзьями: